Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Bestill prøvekjøring

KJØREEGENSKAPER I VERDENSKLASSE.

Med hjulene i hvert hjørne og den perfekt tilpassede balansen, ligger bilen på veien som en go-kart - og føles slik når du kjører. Eller rettere sagt, den har de umiskjennelige kjøreegenskapene til MINI. Vår adaptive fjæring (ekstrautstyr) tilpasser støtdemperne slik at du alltid har best mulig kontroll. Elektronikken leser av bilens bevegelser firehundre ganger pr sekund, og tilpasser stivheten i demperne. Vil du ha en mykere, mer drivstofføkonomisk og komfortabl tur? Ingen problem. Eller er du mer interessert i hårnålssvinger? Den adaptiva fjæringen ordner dette for deg!

ELEKTRONISK SERVOSTYRING.

Mange er imponert over MINIs servostyring. Uansett om du lukeparkerer eller tar svinger i høy fart, tilpasser eletronikken styringen direkte, slik at du har total kontroll. Servoen benytter en elmotor for å assistere styringen. Det gjør at den til og med kan forbedre bilens prestasjoner, samt senke drivstofforbruket.