Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser

MINI TO GO

Privatleasing.

Privatleasing betyr at du som kunde langtidsleier en MINI via din forhandler, med MINI Financial Services som eier, og tilbakeleverer den etter endt leasingperiode. I motsetning til lån, trenger du altså ikke tenke på salg av bilen når du skal bytte bil.

Privatleasing tilbud

Hva får du med MINI TO GO.

MINI TO GO er vår måte å gjøre privatleasing enkelt. Du velger kjørelengde, finansiering via MINI Financial Services og kjører din MINI i 3 år og leverer den tilbake til din forhandler. Den forutsigbar månedsleien inkluderer både serviceavtale og vinterhjul. Du betaler kun drivstoff, forsikring og årsavgift. Du behøver kort fortalt ikke tenke på noe - det har vi allerede gjort. Forutsatt at bilen er uten anmerkninger og antall kilometer ikke overstiger den avtalte kjørelengden, tilkommer det ingen kostnad ved tilbakelevering.

Alltid inkludert i MINI TO GO*:

 • Serviceavtale
 • Ekstrautstyr (avhenger av modell)
 • Vinterhjul

*Etableringsgebyr og administrasjonskostnader + mva tilkommer.

Forsikring og service

MINI Forsikring.

Med din nye MINI har du to valg. Det enkleste og mest fordelaktige er å tegne en MINI Forsikring som gir deg en fast premie gjennom hele kontraktsperioden. Dette er en merkeforsikring, spesielt utviklet for deg og din MINI.

MINI Service inclusive.

Med MINI Service Inclusive trenger du ikke uroe deg for ekstra kostnader for service. Du får ordinær service inkludert i samsvar med bilens serviceintervall som gjelder for perioden og kilometerstanden du har avtalt ved signering av din avtale. Ta kontakt med din forhandler for bestilling av service.

Ta vare på din MINI.

Ved å ta vare på din MINI og overholde service i samsvar med bilens intervallsystem kan du unngå unødvendige kostnader på slutten av kontrakten. Når bilen indikerer at det er tid for service, bestiller du en avtale og leverer den inn hos forhandleren din, så tar vi oss av resten. For å gjøre det lettere for deg å holde oversikt over hva vanlig slitasje betyr, har vi en brosjyre som tar for seg dette.

Ofte stilt spørsmål om privatleasing

 • Hva er privatleasing?

  Privatleasing betyr at du som kunde langtidsleier en MINI via din forhandler, med MINI Financial Services som eier, og tilbakeleverer den etter endt leasingperiode. I motsetning til lån, trenger du altså ikke tenke på salg av bilen når du skal bytte etter f.eks. 3 år.

 • Hva betyr det at avtalen inkluderer MINI Service?

  Med MINI Service Inclusive trenger du ikke uroe deg for ekstra kostnader for service. Du får ordinær service inkludert i samsvar med bilens serviceintervall som gjelder for perioden og kilometerstanden du har avtalt ved signering av din avtale. Ta kontakt med din forhandler for bestilling av service.

  Les mer om MINI Service Inclusive

 • Er bilen forsikret via MINI TO GO?

  Bilen er ikke automatisk forsikret. Du som leasingtaker er ansvarlig for at bilen til enhver tid har gyldig forsikring. Vi anbefaler deg å velge MINI Forsikring ved bestilling av din MINI.

 • Kan man velge ulike avtaleperioder?

  Vi tilbyr MINI privatleasing til en avtaleperiode på 36 eller 48 måneder.

 • Hva skjer om jeg har kjørt lengre enn min avtalte kilometerstand?

  Dersom du ser i løpet av kontraktsperioden at det er behov for endring av kilometerstand kan du ta kontakt med vår kundeservice for justering. 

  Leverer du bilen tilbake til forhandler etter endt kontraktsperiode med overkjørte kilometer ihht din avtale så vil du bli belastet for dette i etterkant.

 • Kan jeg avslutte kontrakten tidligere?

  Kontrakten gjelder for en forhåndsbestemt periode, f.eks. 36 mnd, og det er i utgangspunktet ikke mulig å avslutte kontrakten før dette. Du kan derimot iverksett en overdragelse slik at det blir en ny leasingtaker på bilen, dette forutsetter kredittgodkjenning av ny kunde. Les mer på Mine Sider eller ta kontakt med vår kundeservice.

 • Kan jeg endre bilmodell underveis i leasingperioden?

  Kontrakten gjelder for en forhåndsbestemt periode, f.eks. 36 mnd, og det er i utgangspunktet ikke mulig å bytte bilmodell underveis i perioden. Skulle det være spesielle årsaker til ønsket så anbefaler vi deg å ta kontakt med din forhandler for råd.

 • Kan jeg kjøpe min MINI etter endt kontrakt?

  Ta kontakt med din forhandler når kontrakten utløper for å avtale neste steg.

 • Hva betyr restverdi?

  Restverdi er den satte verdien av din MINI etter endt kontraktsperiode. Restverdien avhenger av kjøretøyets alder, kjørelengde og utstyrsnivå. Restverdi er avtalt mellom forhandler og MINI Financial Services.

 • Varsle MINI Financial Services om misbruk av elektronisk signaturfremstillingsdata.

  Dersom du mistenker, eller vet å ha blitt utsatt for misbruk av elektroniske signaturfremstillingsdata (e-signering) ber vi deg melde ifra til oss snarlig etter oppdagelse av dette. 

  Varsling sendes til oss via: MINIkundeservice@mini.no med emnefelt: Varsel om misbruk av e-signering.