Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser

SLIK AT DU SKAL KUNNE FOKUSERE PÅ KJØREGLEDEN.

Service med MINI.

Alle biler trenger service med jevne mellomrom og uansett om det gjelder for eksempel oljeskift, bytte av bremseklosser eller dekkservice så anbefaler vi at du kontakter et autorisert MINI Serviceverksted. De kjenner din MINI, og bruker kun ekte MINI Originaldeler og Originaltilbehør ved service og reparasjon.

Les mer om vår bilservice og våre servicepakker lenger ned på siden eller bestill den service du trenger ved å trykke på knappen "Bestille MINI-Service". Da kommer du til en side hvor alle forhandlere er samlet. Klikk på tjenesten til høyre på kartet.

HVILKEN TYPE SERVICE PASSER DEG OG DIN MINI?

TRYGG & PRISGUNSTIG SERVICEAVTALE.

MINI Service Inclusive.

Våre MINI Service Inclusive-pakker gjør det mulig å fokusere utelukkende på all moro med å ha bil. Bestem kontraktsperiode og betal en engangskostnad; da er all service inkludert for deg i MINI Service Inclusive Plus og nesten all service for deg med vanlig MINI Service Inclusive-pakke*. En klar prisfordel mot å betale for individuell service, og du kan være trygg på at et autorisert MINI-Serviceverksted vil ta vare på din MINI så fort det blir nødvendig.

* Det eneste som ikke er inkludert i MINI Service Inclusive er service av bremsebelegg, bremseklosser, clutch og viskerblader. Disse servicetjenestene er inkludert i MINI Service Inclusive Plus.

PRISGUNSTIG SERVICE FOR ELDRE MINIER.

MINI Service 5+.

Dere har vært på mange eventyr sammen, du og din MINI. Og vi vil ikke at det skal ta slutt selv om din MINI er noen år gammel. Det er derfor MINI Service 5+ finnes; engangsservice til redusert pris for deg som har en MINI som er eldre enn 5 år. Utviklet slik at du som MINI eier kan holde sammen lenge.

SERVICE FOR ALLE PÅ MINI SERVICEVERKSTED.

Engangsservice.

Også du som har en MINI som er yngre enn 5 år kan selvsagt bestille engangsservice ved behov. Vi anbefaler alltid at du utfører service på din MINI på et autorisert MINI Serviceverksted. Med solid kunnskap om din MINI utføres det som skal til for at den skal ha det så bra som mulig. Våre verksteder bruker selvfølgelig kun MINI Originaldeler og MINI Originaltilbehør til service og reparasjon.

HVA VI TILBYR, I DETALJ

PRISGUNSTIG, TRYGT OG HELT FANTASTISK.

MINI SERVICE INCLUSIVE.

 1. Forskjellige servicepakker for forskjellige behov: for bensin-, diesel-, hybrid- og elbiler.
 2. Klar prisfordel mot å betale for individuell service med full kontroll over kostnadene.
 3. Kontraktsperioder på 3 til 6 år eller 40.000 til 120.000 km for biler med forbrenningsmotor, ingen kilometergrense for elbiler.*
 4. Servicespesialister som kjenner MINI og MINI Originaldeler.
 5. Høyere annenhåndsverdi takket være automatisk overføring til den nye eieren.

* Omfanget, løpetid og kjørelengde kan forlenges til 10 år og 200.000 km i opptil 15 måneder etter kontraktens utløp. Løpetid/kjørelengde starter på registreringsdatoen.

Ved å fylle ut registreringsnummeret ditt nedenfor beregner kalkulatoren hvilken Service Inclusive-pakke som passer deg og din MINI best.

FOR DEG MED EN ELDRE MINI.

MINI Service 5+.

DIN MINI fortjener alltid den beste servicen, kjærligheten og omsorgen; uansett alder. MINI Service 5+ er engangsservice til redusert pris for deg som har en MINI som er eldre enn 5 år. For at du og din MINI skal holde sammen lenge.

HVORDAN KAN VI STÅ TIL TJENESTE?

SERVICEOMRÅDER PÅ VÅRE MINI SERVICEVERKSTEDER.

Vi kan utføre disse tjenestene i våre forskjellige servicepakker:

Bensin-, Diesel- & Hybridbiler:

 • Service med motorolje inkl. påfylling
 • Service med kjøretøykontroll iht. MINIs standarder
 • Skifte av luftfilter
 • Skifte av drivstoffilter (dieselmotorer)
 • Skifte av mikrofilter
 • Skifte av tennplugger (bensinmotorer)
 • Bremsevæskeservice

Elbiler:

 • Service med kjøretøykontroll iht. MINIs standarder
 • Bytte av mikrofilter
 • Bremsevæskeservice

RETUR AV KONDEMNERTE BILER.

Bilens siste eier må levere bilen inn til et returmottak, en biloppsamlingsplass eller et godkjent gjenvinningsanlegg. Der skrives vrakmeldingen ut, slik at eieren kan avregisterere bilen. Returmottak som har avtale med Autoretur, tar imot kondemnerte biler.

Da gjelder følgende forutsetninger:
Bilen må leveres komplett (med motor/girkasse, karosseri, katalysator, elektroniske sensorer og følere, og andre vesentlige komponenter) og uten avfall.

På Autoretur sine nettsider kan du lese mer og laste ned deres Miljørapport og Miljøregnskap.

OPPKOBLEDE TJENESTER

DIN MINI GIR BESKJED.

Condition Based Service.

Med MINIs Condition Based Service, forkortet til CBS, trenger du ikke å tenke på når det er på tide å dra til verkstedet. CBS er et intelligent vedlikeholdssystem som aktivt overvåker ulike servicekomponenter. Når MINI trenger service, vises et CBS-ikon på dashbordet. Smart, sikkert og smidig.

MINI i mobilen.

MINI App.

Å planlegge turer, stille inn tidsur for lading og kupévarmer eller se informasjon om oljenivåer og serviceintervaller er bare noen få ting du kan gjøre i MINI-appen. Last ned appen i dag og ha full kontroll over din MINI, uansett hvor du er!