Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser

MINI Countryman
Plug-In Hybrid.

MINI Countryman ladbar hybrid kan ikke bestilles for ny produksjon akkurat nå. Kontakt din nærmeste MINI-forhandler eller besøk ONLINE STORE for å se nye og leveringsklare MINI som det er mulig å kjøpe.

DRØM STORT.

Den nye MINI Countryman Plug-In Hybrid utnytter kraften til å skape en spennende, men likevel bærekraftig, kjøreopplevelse. Med sin gjennomtenkte design og presisjonsteknologi utfordrer den alt du trodde du visste om hybridkjøring. Ved å oppnå den perfekte balansen mellom kraft og effektivitet, henter du de beste fordelene med begge drivverk.

ALL4 Firehjulsdrift | AUT | Navigasjon | 220 hk | 0-100 km/h: 6.8 s | 50 km elektrisk rekkevidde (WLTP)

HØYDEPUNKTER - DESIGN

 • Interiør
 • Ytre
 • UNTAMED EDITION

PREMIUM SKINNTREKK.

Innvendig i MINI Countryman Plug-In Hybrid kommer komforten først, der interiøret tilbyr et enestående utvalg av materialer, med seter av mykt skinn i topp kvalitet, og en følelse av velvære. Nå er til og med det mest røffe terrenget en øvelse i komfort og stil.

COLOUR LINES.

Din MINI er et ekte stilikon med særegne og moderne interiørdetaljer. Color Line består av dørpanelet og armlenets overflater samt kneputer under dashbordet. Det gir deg en fantastisk måte å gi din MINI et personlig preg på, og sette opp et engasjerende visuelt kontrastplan med nesten alle andre farger du velger for interiøret. Det er tilgjengelig i disse iøynefallende tonene: Hazy grå, Piano Black, Piano Black illuminated, JCW Piano Black og den nye Shaded Silver.

TAKTREKK.

Taktrekket i anthrasitt skaper en harmonisk atmosfære i interiøret i enhver MINI. Og solskjermene, som inneholder innerbelysningen, de to håndtakene i taket bak og A-, B- og C-stolpene kommer også i antrasitt.

OMDESIGNET FRONTGRILL.

Din MINI Countrymans storslåtte holdning pyntes ytterligere av den nye, forbedrede frontgrillen og støtfangerdesignet. Grillen er i en kraftig utførelse, og er tilgjengelig i krom eller den nye Piano Black (tilleggsutstyr).

NYTT DESIGN FOR BAKRE STØTFANGER.

Den storslåtte holdningen til den nye MINI Countryman Plug-In Hybrid har blitt pyntet enda mer på av sin nye, forbedrede bakfanger. Raffinert med en dristig, slående kontur som er lysende i karosseriets farge, gir den mer balanse i formen og bidrar til MINIs aerodynamiske design. Dette kompletteres perfekt av den bakre diffusoren som understreker det kraftige sportslige utseendet.

UNION JACK BAKLYS.

På samme måte som MINI er Union Jack upåvirket av tiden og er symbolet på en lang og rikholdig historie. Disse unike LED-baklysene er designet for moderne kjøring og er en hilsen til røttene våre, og danner en todelt LED Union Jack som er innkapslet i en Piano Black ramme.

SIDEDEKOR OG LADEPORT.

Disse slående sidedekorene gir ikke bare MINI en forbedret personlig eleganse på utsiden. Venstre sidedekor har også ladeuttaket bak klaffen, som lyser når den er koblet til. En LED-lysring på ladeporten lyser, og indikerer forskjellige faser i ladeprosessen.

NY PIANO BLACK DESIGNDETALJER.

Elegante, høyglansede Piano Black-designdetaljer gir stil og utstråling til omgivelsene til front- og baklys, dørhåndtak og den nye grillen til din MINI Plug-In Hybrid Countryman. Denne klassiske finishen forbedrer dristig MINIs ikoniske utseende og holdning. Den stilige MINI Countryman-betegnelsen i Piano Black på bagasjerommet gir en unik personlig touch til bilen din. Inntrykket kan forstørres ytterligere når det kombineres med andre sorte utvendige komponenter - som et sort tak, speilhus, sorte hjul eller sorte panserstriper.

ADAPTIVE LED FRONTLYKTER.

Det smarte nye designet på våre LED-lyskastere (standard på nye MINI Countryman) gir en følelse av distinksjon og et høyere sikkerhetsnivå til din MINI. Du kan også utstyre MINI med de nye, adaptive LED-frontlyktene (tilleggsutstyr) med matrise-funksjon. Disse gir optimalt lys under svake lysforhold og sideveis (lateral) belysning når du svinger. Så du ser deler av veien du kanskje har gått glipp av. Hvis frontkameraet til din MINI oppdager møtende kjøretøy, vil den automatiske dipp-funksjonen deaktivere matrise fjernlys-segmenter for å forhindre blending av andre trafikanter.

MINI ALL4 UTVENDIG STYLINGPAKKE.

Hever terrengfaktoren og understreker den robuste, eventyrlige imagen til din MINI Plug-In Hybrid. Med MINI ALL4 optiske utvendige pakke (tilleggsutstyr), legger du til en differensiert støtfanger bak og foran med dekorative elementer og underkjøringsbeskyttelse i matt aluminium utseende.

UNTAMED ER NAVNET.

Den subtile og diskrete Edition-signaturen pryder bakruten på begge sider på en elegant måte og er også opplyst på instrumentpanelets foliering.

NYE UNTAMED 18'' LETTMETALLFELGER.

De karakteristiske 18" lettmetallfelgene gir din MINI en robust offroad-look.

TAK, TAKRAILS OG BAKSPEILDEKSLER I PIANO BLACK.

Taket, takrails og bakspeildeksler i Piano Black skaper en kraftig kontrast til karosserifargen i Momentum Grey eller Nanuq White.

DESIGNDETALJER I PIANO BLACK.

De elegante designdetaljene i Piano Black bidrar med stil og karisma til front- og baklysringene, dørhåndtakene, den fremre grillrammen og ALL4-emblemet. Den klassiske finishen gir også et unikt personlig preg.

SIDELUFTINNTAK I 3D.

De eksklusive sideluftinntakene har det elegante MINI Untamed-mønsteret. Med utgangspunkt i naturen, utstråler kontrastfargen Frozen Bluestone en subtil individualitet.

NATURINSPIRERT DESIGN.

Inspirert av naturen er førermiljøet utstyrt med opplyst dekorasjon og en “Untamed” signatur som drar blikket til seg. Uansett hva veien utenfor har å by på, vil interiøret ditt skape en følelse av ro og velvære.

SKINNRATT.

Det ergonomisk formede skinnrattet har en myk overflate som gir deg et spesielt godt grep. I midten er det prydet med signaturen Untamed og interiøret får en selvsikker og sportslig karakter. Det har også cruisekontroll med bremsefunksjon.

LUKSURIØSE SETER I HIGHLAND GREEN.

Ingenting symboliserer tanken bak skapelsen av interiøret i MINI Countryman Untamed Edition bedre enn de eksklusive MINI Yours Leather Lounge-setene i Highland Green.

HØYDEPUNKTER - FUNKSJONER

 • Kjøreprogram
 • TEKNISKE DETALJER
 • Tilbehør

AUTO EDRIVE.

Auto eDrive er kjøreprogrammet som automatisk velges hver gang du setter deg inn bak rattet. Programmet bestemmer selv den optimale utnyttelsen av drivlinjen, basert på hastighet, akselerasjon og batterinivå. Med 7 prosent, eller mer, igjen av batteriets kapasitet kan du kjøre på strøm. Da slipper du ikke ut CO2 eller bruker drivstoff – og forbrenningsmotoren holdes avstengt frem til du trenger den. Dersom batterinivået er under 7 prosent oppfører Auto eDrive seg annerledes. Fortsatt kan du kjøre på strøm, men bare med moderat akselerasjon og i hastigheter under 30 kilometer i timen. Ved konstant hastighet i hastigheter under 88 kilometer i timen kan bilen også gå helelektrisk.

MAX EDRIVE.

Velger du MAX eDrive tvinger du bilen til å gå på strøm. Bare ved kick-down startes bensinmotoren. Ellers kjører du helt utslippsfritt og uten å forbrenne en dråpe drivstoff.

SAVE BATTERY.

Vil du spare på strømmen til du er fremme I byen? Ikke noe problem. I kjøreprogrammet SAVE BATTERY er det nettopp det du gjør. I dette kjøreprogrammet lader bensinmotoren batteriene – eller sørger for at de ikke faller under 90 prosent. På den måten kan du la bensinmotoren ta seg av jobben på landeveien og spare strømmen til der du trenger den mest – nemlig i byen.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – bagasjeromsplass – plass til bagasje

JUSTERBAR BAGASJEROMSPLASS.

MINI Countryman Plug-In Hybrid er bygget for å imøtekomme alle typer turer i byen og på landet. Baksetene foldes for å gi ekstra bagasjerom eller benplass, slik at du raskt og enkelt kan bruke opptil 1.275 liter rom til å fylle bagasje for ethvert eventyr.

MINI F60 hybrid – interiør – seter

VARIABLE SETER.

Den romslige bagasjerommet gir god plass til dine planer. Og når baksetene er foldet inn i 40/20/40-konfigurasjon, kan den nye MINI Countryman Plug-In Hybrid ta imot last som er lang, høy, bred eller klumpete.

MINI Countryman phev– hevet seteposisjon – justerbar setehøyde

HEVET SETEHØYDE.

De elektrisk justerbare setene kan justeres individuelt og tilbyr komfortabel korsryggstøtte for å sikre enestående sittekomfort, slik at du kommer frem avslappet og uthvilt. Dessuten kan du lagre to forskjellige individuelle konfigurasjoner med minnefunksjonen (tilleggsutstyr). Du kan glede deg over en sunn ortopedisk sittestilling som reduserer belastningen på ryggmusklene - noe som gjør det til en spesielt verdifull funksjon på lange reiser.

MINI F60 Hybrid – sett bakfra – enkel åpning

ENKEL ÅPNING.

Hendene dine er fulle, men du må åpne bagasjerommet? Bare bruk føttene. Takket være Comfort Access og Easy Opener-funksjonen (tilleggsutstyr) i forbindelse med den automatiske bakluken, kan du åpne bakluken på MINI Countryman med en rask, rett bølge med foten under den bakre støtfangeren.

MINI Countryman PHEV – bagasjeromsnett – lagring

BAGASJEROMSNETT.

En smart idé som ofte blir oversett. Bagasjeromsnettet gir pålitelig beskyttelse til alle former for bagasje som krever ekstra stabilitet og støtte. Denne sorte nettingen kan festes til festepunktene i bagasjerommet. La ingenting gli gjennom nettet.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – piknikbenk – bord

MINI PIKNIKBENK.

Underhold med stil på den komfortable piknikbenken for to. Denne myke 2 seters benken kommer med en beskyttelsesklaff for støtfangeren, slik at du holder deg ren når du setter deg ned for å ta en pause fra din vandring i naturen. Den er festet med knapper under det variable bagasjeromsgulvet og kan enkelt lagres. Bare legg den på kanten til bagasjerommet, og du er klar til å nyte dagen. Glede.

MINI HEAD-UP DISPLAY.

Bare ett trykk på en knapp på MINI Center-instrumentet og dette uttrekkbare full-farge displayet vises fra dashbordet rett i synsfeltet ditt. Du kan se hastigheten din, følge navigasjonsanvisninger, få underholdningsinformasjon – og også advarsler – uten å ta blikket av veien. Det gjennomsiktige displayet er også enkelt å lese i direkte sollys. Informasjonen som vises, høyde, rotasjon og lysstyrke kan alle justeres via menyen.

MULTIFUNKSJON INSTRUMENTDISPLAY.

Vår nye MINI-instrumentgruppe er tilgjengelig som en del av MINI Connected Media-pakken eller høyere, og erstatter det konvensjonelle speedometeret. Estetisk tiltalende, i elegant Black Panel design og plassert i din direkte siktlinje, gir den nøkkelinformasjon i en karakteristisk, moderne skjerm. Den skarpe 5,0” digitale skjermen og diplayene som tilhører den gir detaljer som hastighet, tanknivå, kjørelengde, temperatur og navigasjonsinstruksjoner. En lekker sak, den er skreddersydd for perfekt å utfylle den karakteristiske MINI, en høyoppløselig berøringsskjerm som sitter akkurat til høyre for den.

mini countryman phev – originaldeler – tilbehør

MINI ORIGINALDELER & TILBEHØR.

Utforsk det brede utvalget av originaldeler og tilbehør som er tilgjengelige for å gjøre din MINI enda mer personlig – fra høykvalitets lettmetallfelger, unik utvendig Detailing til vårt utvalg av kule klistremerker og striper. Velg MINI originaltilbehør. Det er tilpasset bilen og gir deg uendelige muligheter til å tilpasse din MINI til deg.

MINI CONNECTED.

MINI Connected bringer neste nivå tilkobling til din MINI med et bredt spekter av intelligente tjenester og apper. Den tilbyr en rekke alternativer for å navigere, kommunikasjon og spille musikk – alt med en fantastisk skjerm og intelligent, berøringsfri stemmekontroll. Den kommer i to pakker. Se hvilken som passer best for deg.

SPESIFIKASJONER

 • Kapasitet

  Seter 5
  Bagasje størrelse  405-1.275 L
  Dører 5
  Tank størrelse  36 L
 • Dimensjoner

  Bredde 1822 MM 
  Total vekt  1760 KG 
  Lengde  4299 MM
  Høyde  1559 MM
  Akselavtand 2670 MM
 • Drivverk og miljø

  Antall sylindre 3
  Sylindervolum CM³ 1499 
  Effekt HP  220 
  Omdreininger NM  220 + 165 = 385
  Drivstoff type bensin + el 
  0 – 100 KM/H 6,8 s
  REKKEVIDDE KM/LADING (WLTP) 50 - 51
  BENSINFORBRUK l/100 km (WLTP) 1,8 - 1,9
  CO2 UTSLIPP G/KM (WLTP) 42 -44
  DC LADING 50 KW  0-80% ~ 35 MIN
  AC LADING 11 KW 0-80% ~ 2,5 H 

  Verdier gjelder basismodellen med standard girkasse. Ladning, rekkevidde og forbruk avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, klimaanlegg og forhåndstemperering.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar icke hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  Verdier basert på WLTP-testsyklusen. Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. Du finner mer informasjon om WLTP på www.mini.no/wltp.

Bli kjent med MINI Countryman Plug-In Hybrid

MINI Connected.

MINI Connected.

MINI Driving Modes.

Performance.

Lade din MINI.

MER OM Å KJØRE ELEKTRISK

Les gjerne mer om ladbare hybrider eller få mer kunnskap om lading, rekkevidde og MINI CHARGING - sømløs ladning for din MINI.

OPP TIL 50 KM.

Den nye MINI Countryman Plug-In Hybrids siste generasjons batteri har en økt kapasitet til 10,0 kWh – som vil ta deg opp til 50 km i ren elektrisk modus. Det betyr at du kan redusere de daglige driftskostnadene. Og den perfekte allrounderen for by og land gir deg det rene elektriske alternativet – det betyr at du lokalt kan nyte utslippsfri mobilitet.

Hjemmelading.

Smart ladeboks inkl. standardinstallasjon.

Med en ladeboks hjemme lader du betydelig raskere. Du lader også trygt og sikkert samtidig som du unngår å overbelaste hovedsikringen. I tillegg inngår standardinstallasjon utført av våre sertifiserte installatører. Levert av E.ON. Les mer hos E.ON.

Offentlig lading.

MINI Charging Card.

Bilen leveres med et MINI Charging Card som gir deg tilgang til det stadig voksende offentlige ladenettverket fra MINI Charging. Les mer på mini-charging.com.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – plug-in hybrid kjøring – bensin og elektrisk

FIREHJULSDRIFT. ALL WAYS.

Når du har gjort innkjøp for helga, hvorfor ikke ta turen til fjellet eller kysten - med følge med den kraftige plug-in hybridmotoren. Med sin elektriske All4 firehjulsdrift er den like mye hjemme i bygater som på fjellveier. Med en total rekkevidde på opptil 500 km, er det ingen grense for hvor den kan føre deg.

* Prisene er veiledende priser fra BMW Northern Europe AB og kan avvike fra forhandlerens faktiske pris.
Privatleie/leasing pris Essential fra 9.763 kr/mnd: Startleie/etableringsgebyr: 5.488,-. Totalpris 356.956,- vil variere med rentenivået. 36 måneders bindingstid. Total kjørelengde 30.000 km. MVA kan tilkomme for enkelte tjenester under leieperioden. Forutsetter kredittgodkjenning. 
Privatleie/leasing pris Maximise fra 10.516 kr/mnd: Startleie/etableringsgebyr: 5.488,-. Totalpris 384.064,- vil variere med rentenivået. 36 måneders bindingstid. Total kjørelengde 30.000 km. MVA kan tilkomme for enkelte tjenester under leieperioden. Forutsetter kredittgodkjenning.