Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Bestill prøvekjøring

Teknologi.

MINI Connected.

Et stilrent integrert display, hvor du kan styre alt fra underholdning, kommunikasjon og navigasjon.

TOUCHPAD MED HÅNDSKRIFT-GJENKJENNELSE.

MINI Connected XL gir deg kontroll ut til fingerspissene. Bruk enkle knapper, eller bruk fingeren til å skrive på touchpaden. Du kan for eksempel legge inn reiserute eller finne frem yndlingssangen.

SPOTIFY® OG MER.

Bla gjennom og spill musikk fra Spotify, TunIn radio og mye mer. Alt styres fra dashbordet med MINI Connected.

SIKKERHET.

PÅ DEN SIKRE SIDEN.

En MINI beskytter deg og gjør kjøreturen lettere og sikrere. Den nyeste teknologien sørger for trygg kjøreglede.

HEAD UP-DISPLAY.

Med Head Up-display kan føreren konsentrere seg om kjøringen uten å måtte ta blikket bort fra veien. Systemet projiserer viktig informasjon om hastighet, navigasjon, veiskilt, radio og telefonsamtaler opp på frontruten, akkurat som i et jagerfly.

Skiltleser et kamera som leser skiltene langs veien. Systemet viser dem i displayet. På den måten vet føreren alltid hva fartsgrensen er eller om det er forbikjøring forbudt.

ROLLOVER SYSTEM.

MINI Cabrio har Invisible Rollover System som beskytter hvis ulykken skulle være ute og det er fare for at bilen velter. Sikkerheten er det aller viktigste, men designet er ikke skadelidende heller. Derfor skjules veltebøylene men de kan skytes opp på brøkdelen av et sekund om systemet merker at det er en fare for at bilen skal rulle rundt. Dermed beskyttes passasjerene i bilen effektivt.

ADAPTIV FARTSHOLDER.

Fartsholderen er kamerabasert og holder automatisk riktig avstand til bilen foran. Du kan aktivere den i alle hastigheter mellom 30 og 140 kilometer i timen.

KOLLISJONSPUTER.

Seks kollisjonsputer er standard. To foran for fører og passasjer, i tillegg til sidekollisjonsputer og kollisjonsgardiner både foran og bak.

PARKERINGSASSISTENT.

Lukeparkering har aldri vært enklere. Parkeringsassistenten måler automatisk opp parkeringsplassen. Finner den en plass som kan romme din MINI er det bare å la teknologien overta. Elegant og enkelt rygges bilen automatisk på plass.

DRIVING ASSISTANT-PAKKEN.

Lysautomatikk – Styrer fjernlysene automatisk i hastigheter over 50 kilometer i timen.

Approach Control Warning – Varsler og bremser automatisk om en fare dukker opp. Først varsler det om en fare i bilens display, deretter med et blinkende varselsignal i kombinasjon med lyd. Har føreren ennå ikke reagert bremser systemet bilen med 50 prosent bremsekraft. Autobremsen fungerer i alle hastigheter mellom 10 og 85 kilometer i timen, mens systemet varsler i alle hastigheter. Systemet er standard i MINI Clubman.

Person Warning – varsler om en mulig påkjørsel samtidig som bremsesystemet forberedes. Det sikrer raskere respons når føreren trår på bremsen og gir økt bremsevirkning. I en akutt nødsituasjon aktiverer systemet også bremsen selv. Systemet er aktivt i hastighetsområdet mellom 10 og 60 kilometer i timen.

PARK DISTANCE CONTROL.

Parkeringssensorene finnes enten bare bak eller både foran og bak. Sensorene, som sitter i støtfangerne og vet når bilen nærmer seg et hinder. Systemet varsler med lydsignaler og jo nærmere du er, desto mer intens blir lyden.