Mini logo

Utdatert nettleser.

Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser. Vi har optimalisert MINI for morgendagens krav til tilgjengelighet. Les mer her.
Tips: Du surfer alltid oppdatert med din smarttelefon.

Oppdater din nettleser
Bestill prøvekjøring

Bærekraftig kaffe.

Balck Coffee brenner for å gjøre en forskjell.

Vi hos MINI er inspirert av mennesker og selskaper som deler vår lidenskap for bærekraft og ansvar – og vi er forpliktet til å gjennomsyre det med alle våre initiativer og samarbeid, lokalt og globalt.

Balck Coffee kom fra et brennende engasjement og et ønske om å endre kaffebransjen. De er et selskap drevet av lidenskap, en av mange ting de har til felles med MINI.

Se gjerne filmen: "Balck Coffee - den bærekraftige veien fra produsent til kopp".

Samarbeidet mellom MINI og Balck Coffee kom naturlig fra første øyeblikk. Sebastian Balck, grunnlegger av Balck Coffee, sier:

"Vi er interessert i å samarbeide med mennesker og selskaper som også vil gjøre en forskjell. MINI har alltid følt seg som en utfordrer, så kvalitet og bærekraft er noe vi har til felles. Vi kan relatere reisen deres fra å være en småbil til å bli et premiummerke. Med det følger livsstil og personlighet. Det personlige som finnes hos oss, finnes jo hos MINI."

Takket være samarbeidet med Balck tilbyr alle MINI sine forhandlere bærekraftig og etisk produsert kvalitetskaffe fra sin egen produsent. Kaffen som serveres er komponert av Sebastian for MINI og er en tykk fyldig og kremet arabica fra den brasilianske kaffedyrkeren Mario Ferrari.

Mario og sønnen Alberto dyrker bærekraftig spesialkaffe uten plantevernmidler på gården Fazenda da Serra og er andre generasjons kaffebønder. Kaffen de dyrker vokser i vulkansk jord høyt oppe i bakkene, noe som betyr at kaffen må plukkes for hånd. Dette gir en mer utvalgt kvalitet og en bærekraftig produksjon i et land som ellers har blitt hardt rammet av den industrielle produksjonen av kaffe.